Eco-systems

Energiezuinig wonen

Om comfortabel te kunnen wonen hebben we energie nodig. Het verkrijgen van energie is kostbaar en fossiele brandstoffen worden schaarser. Ook willen we zuiniger met ons milieu omgaan. Eco Systems biedt consumenten al 20 jaar oplossingen om comfortabel, energiezuinig en milieuvriendelijk te wonen. 

 

Alles onder één dak 

Eco Systems is gespecialiseerd in alle benodigde technieken: verwarming, ventilatie, sanitair en zonne-energie. U heeft dus maar één aanspreekpunt en alles wordt perfect op elkaar afgestemd. Zonder hiaten of dubbele onderdelen. En het is gemakkelijk voor uw onderhoud en service. Voor nieuwbouw en verbouwingen

Wij verzorgen zowel nieuwbouwprojecten als verbouwingen en aanpassingen aan bestaande technische installaties. Hierbij ligt onze focus vooral op energiezuinige installaties. Omdat ook voor ons de energieprijzen stijgen werken wij liefst in eigen regio. 

 

Ecodesign

Al onze installaties zijn volgens het ECODESIGN principe ontworpen. Hierdoor bent u zeker dat uw installatie een minimale ecologische impact heeft. Dit wordt bereikt door het ecologisch ontwerp van al de energieverbruikende producten; dwz dat wij rekening houden met zowel de aankoopprijs en de gebruikskosten over de volledige levenscyclus. 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x